top of page

FERIEFILT I FILTVÆRKET 2022

Opdateret: 8. jul.

Som noget helt nyt laver vi feriefilt i vores eget værksted. Det var et hurtigt påfund, fordi nogle andre aftaler blev ændret, og efterårsferien pludselig stod tom. Men det er ikke bare en nødløsning. Det er en ide, som jeg har tænkt over længe, og som med et blev mulig. Vi har et dejligt værksted, og netop her findes så meget inspirerende filt og så mange gode materialer, at det i virkeligheden er det ideelle sted at lave workshops over flere dage. Desuden er det let for kursister at komme hertil, og huslejen har vi jo betalt.


Det bliver mandag til torsdag i efterårsferien - uge 42 - mandag d.17. - torsdag d. 20. oktober.


Der bliver 4 workshops med forskellige temaer. Hver dag har sit eget tema, som får fokus med inspiration, oplæg og vejledning.

Filtede puder i grønne og orange farver på en bænk
  • MANDAG varme indesko – lun start på vinterhalvåret

  • TIRSDAG rummelige tasker – solid filt med form

  • ONSDAG bløde boligting – puder/hynder/varmere til ting

  • TORSDAG varmt vintergrej – huer/vanter/halsedisser/tørklæder


Der vil være undervisning alle dage 10-17, og derefter kan man hygge sig og fortsætte med at filte så lang tid, man ønsker og orker.


Pris 850 kr. pr dag.

Samlet pris for alle 4 dage 3200 kr.

Alle dage er der morgenmad, frokost plus kaffe, frugt og sødt.

Materialer kommer oveni.


Filtværket har gode borde, alle remedier, masser af materialer til salg og filt i alle afskygninger, som forhåbentlig kan inspirere.

To kvinder står ved et bord og filter

En gruppe står ved et bord og filter

Om formiddagen vil nogle af Filtværkets medarbejdere også arbejde i værkstedet. Her er det søde sutsko-kursister februar 2022 i fuld gang.


Kontakt mig på mail mette@oestman.dk eller kig i webshoppen, hvor man kan købe en eller flere workshop-dage. Den samlede beskrivelse kan også ses og hentes i kalenderen.


75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page