Godt nytår

01/01/2017

Starten på et nyt år giver anledning til at ønske og lægge planer. Her vil jeg bare fortælle, at jeg glæder mig til nogle af de planer, der allerede er lagt for 2017 og nogle af dem, som er på vej.

 

Årets kurser kan ses her

 

5. -7. maj kommer Heidi Greb og underviser i Filtlaboratoriet. Hun filter med rå uld, og blander gerne med anden uld. Her er en fantastisk chance for at lære nye filtefif, som kan bruges af både voksne og børn. Kursusbrochuren kan hentes her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 gange skal jeg undervise på højskole - Brenderup Højskole i uge 31 og Rødding Højskole i uge 46. Det er virkelig dejligt, for en uges undervisning giver tid til fordybelse indenfor eget fag, men også inspiration fra andre fag, samt højskoleliv og fællesskab. Den gode mad skal man heller ikke glemme.

 

Filtning er et håndværk med mange muligheder. Det er et sanseligt håndværk, som rummer både udfordringer og mulighed for vellykkede produkter for de fleste. Uld er desuden et materiale, som fortjener opmærksomhed, fordi det har mange gode egenskaber, som udnyttes godt med filtning. Vi tager i 2017 hul på en ny kursusrække med undervisning af flexjobskursister i Odense Kommune. Samarbejdet med Alzheimerforeningens Støtte- og Kontaktcenter fortsætter med endnu et kursusforløb i filtning i foråret.

 

Sammen med børn er filtning uovertruffent. Det er sanselig, kreativt og meget rummeligt. Det vil blive uddybet, når Ulla Lindholm og jeg forhåbentlig får sat gang i processen med en filtegrundbog for lærere.

Godt nytår

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Tidligere indlæg

February 25, 2020

October 27, 2019

October 4, 2019

April 14, 2019

September 8, 2018

June 10, 2017

January 1, 2017

November 8, 2016

October 2, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Søg med tags/søgeord
Følg mig på
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

© by                                                    2018