top of page

Ny shop på Etsy

Opdateret: 8. jul.


Efter et meget langt tilløb, har jeg endelig fået åbnet min nye butik på Etsy.com. Jeg er spændt på, hvad den vil bringe, men jeg tror det er bedste bud på et butiksvindue, som folk kan finde.

Foreløbig er der bøger, æbler, siddehynder, og varmere til kaffe, te og computere. Der kan komme mere til, når jeg lærer sitet bedre at kende. Kig ind, og giv mig gerne besked, hvis du finder fejl. Jeg ved godt, at der skal rettes i fragt-beløbene.

Butikken hedder FiltwerkDK, for MetteOestmanFilt ser ikke rigtig godt ud. Og vores værksted hedder jo Filtværket. Her er link til Etsy-shoppen https://filtwerkdk.etsy.com

Filtede krukker i forskellige størrelser i grønne, gule og røde nuancer


185 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page